Imports, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GASIMPEX, SIA, Gāzes apgāde, hēlijs

Ulbroka, Acones 16b, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Apraksts:

SIA "GASIMPEX" galvenais darbības virziens ir gāzes produktu imports un eksports starp EIROPU un SNG. Mēs nodrošinām gāzes produkcijas un aprīkojuma piegādi mazajiem, vidējiem un lielajiem uzņēmumiem.

P-Serviss, SIA - Starptautiskais kurjerpasts - ekspress sūtījumi

Kārļa Mīlenbaha 7, Rīga LV-1050
Mūsu piedāvātie starptautiskie kurjerpasta pakalpojumi:: ✓ ātrā piegāde ✓ vēstuļu piegāde ✓ korespondences piegāde ✓ mazu/lielu kravu piegāde ✓ paku piegāde ✓ dokumentu piegāde ✓ sūtījumu izsekošana ✓ Visi sūtījumi / vēstules saņem "Tracking number" (sūtījuma numuru)

Epion, SIA

Graudu 27/29, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA Epion ir sertificēta militāra un dubulta lietojuma, ieskaitot ūdenslīdēju, ugunsdzēsības un taktisko produktu izplatītājs un integrētājs. Aizsardzības, drošības un glābšanas ekipējuma imports. Gan virsūdens, gan zemūdens elpošanas ekipējuma un piederumu, mērierīču un specializētā apģērba serviss. Improvizētu sprāgstvielu un nesprāgušas munīcijas riska novēršanas ekipējums. Attālinātas sprādzienbīstamu ierīču neitralizēšanas ekipējums. Militāras un specializētas medicīnas ierīces.

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Zemitāna 9, Rīga LV-1012
Mūsu produkti:

Grāmatvedības programma Noliktavas programma Algas programma Personāla vadības sistēma Pamatlīdzekļu uzskaites programma

Par uzņēmumu:

Solcraft SIA (1991) - vadošais grāmatvedības un biznesa vadības programmatūras izstrādātājs Baltijā - izstrādā un realizē jebkuras sarežģītības pakāpes finanšu uzskaites projektus dažāda lieluma uzņēmumiem. FinaWin® - grāmatvedības un biznesa procesu vadības programmatūra - pārdošana, ieviešana, individuālā pielāgošana, uzturēšana, programmēšana. Ir realizēti gatavi nozaru risinājumi, ieskaitot ražošanu, tirdzniecību (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība) pakalpojumu sfēru, budžeta un pašvaldības iestādes specifiku un citus.

WT Terminal, SIA

Flotes 12a, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Stividoru pakalpojumi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Muitas brokeri ✓ Loģistika Par uzņēmumu:

SIA "WT TERMINAL" darbojas Rīgas Brīvostā kopš 1999. gada. Termināļa darbības joma: stividoru un zāģmateriālu apstrādes pakalpojumu sniegšana. Terminālis visus pakalpojumus sniedz brīvā ekonomiskā zonā, kas ir ļoti izdevīgi tieši tranzīta kravām.

SIA "WT Terminal" ir specializēta "koka osta" ar lielākajām zāģmateriālu žāvēšanas kalšu un zāģmateriālu šķirošanas jaudām Baltijas valstu ostās. Terminālis nodrošina ģenerālkravu, dažādu beramkravu kravu apstrādi (pārkraušanu), uzglabāšanu slēgtās noliktavās un atklātos uzglābšanai paredzētajos laukumos. Terminālī tiek veikti kravas iekraušanas/izkraušanas darbi gan jūras konteineros, gan kuģos, gan dzelzceļa vagonos, gan autotransportā. Klienti tiek nodrošināti ar pieeju informācijai par kravas noliktavu on-line režīmā.

Belimpeks, SIA

Bezdelīgu 16, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Preču imports no Baltkrievijas, Ukrainas ražošanas uzņēmumiem.

A Fruits, SIA

Lubānas 82d, Rīga LV-1021
Apraksts: Augļi – dārzeņi tā ir mūsu ikdiena, ar ko mēs lepojamies. Mūsu mērķis ir sniegt profesionālu apkalpošanu ikvienam pircējam, ko līdz šim esam veiksmīgi darījuši visās Baltijas valstīs. Mūsu vīzija ir būt līderiem savā sfērā, kas rūpējas par veselīgu dzīvesveidu, un ar katru pārdoto kilogramu augļu uzlabot veselību un dzīves kvalitāti mūsu klientiem.

Import Solutions, SIA

"Šķūņi" , Daugmales pagasts, Ķekavas nov. LV-2124
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums ražo un piedāvā iegādāties daudz un dažādus kvalitatīvus produktus terases būvniecībai un ierīkošanai. Terases galvenokārt Latvijā ražotas un līdz ar to visas garantijas no ražotāja. Papildus terases materiāliem iespējams iegādāties dažādas noderīgas lietas jūsu terasei. Aicinām sadarbībai!

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7f, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Kādēļ Kuehne + Nagel ir vadošais jūras kravu pakalpojumu sniedzējs pasaulē?: Mēs atrodamies nozares „virsotnē”, pateicoties mūsu zināšanām, pieredzei un globālajam pārklājumam. Mums ir vairāk nekā 7 500 jūras kravu speciālistu visā pasaulē, gatavi palīdzēt Jums atrast labāko risinājumu, kas būtu piemērots Jūsu individuālajām prasībām. Neatkarīgi no Jūsu biznesa mēroga vai atrašanās vietas, mēs esam pārliecināti, ka varam atrast Jūsu prasībām piemērotu risinājumu un pakalpojuma vērtībai atbilstošu cenu. Pilno konteineru kravas (FCL); Salikto konteineru kravas (LCL); Eiropas mēroga jūras kravu pārvadājumu intermodālie risinājumi; Muitošanas / brokeru pakalpojumi; Piegāde no durvīm līdz durvīm, no ostas līdz ostai; Plašs pakalpojumu klāsts (projektu loģistika, lielizmēra kravas, utt.) Kuehne + Nagel apdrošināšanas risinājumi ar KN Sure, lai pasargātu Jūsu vērtīgos sūtījumus visā piegādes ķēdē.

TKS, SIA, muitas noliktava

Višķu 21m, Daugavpils LV-5410
Muitošana, muita, deklarēšana, kravu deklarēšana, atmuitošana, imports , eksports, muitošana Daugavpilī

API Sūti.lv, SIA, kurjerpasts

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Mēs piedāvājam:: ✓ avio pārvadājumus ✓ sauszemes pārvadājumus ✓ salikto kravu pārvadājumus ✓ noliktavas pakalpojumus ✓ iepakojumu un iepakošanu ✓ ērtu sūtījumu formēšanu un iespēju importēt sūtījumu datus no excel ✓ paaugstinātu atbildību ✓ brokera pakalpojumus ✓ importēt preces no Eiropas, Āzijas, ASV un citām pasaules valstīm

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

SAKO imports and services, SIA

Somersētas iela 6, Aglona, Aglonas pag., Preiļu nov., LV-5304
Informācija no uzņēmumu reģistra

HML imports, SIA

Lielirbes 32, Rīga LV-1046
Nekustamais īpašums